伊莉討論區

標題: 李光洙 趙寅成 宋仲基 組泰國團 [打印本頁]

作者: rousseau73    時間: 2015-6-10 10:17 AM     標題: 李光洙 趙寅成 宋仲基 組泰國團

韓國娛樂圈出名好兄弟嘅李光洙、趙寅成同宋仲基,早前就特別相約一齊去泰國旅行,由於佢哋喺泰國都好受歡迎,所以喺旅途中都不時被粉絲捕獲,亦有唔少人見到佢哋嘅影蹤。
有網友就見到佢哋離開泰國時,喺機場見到宋慧喬嘅化妝品廣告版時,佢哋仲即刻係版前留念,唔知係唔係想send比喬妹睇,事關趙寅成曾經同喬妹合作拍劇《那年冬天,風在吹》,而近日宋仲基亦都同喬妹拍新劇《太陽的後裔》,所以同喬妹感情一定好好。

心得:手機照相多方便,普通人都成為娛樂記者,隨時隨地都可能找到大明星!

[attach]109138395[/attach][attach]109138397[/attach][attach]109138398[/attach][attach]109138401[/attach][attach]109138402[/attach][attach]109138403[/attach][attach]109138404[/attach][attach]109138396[/attach][attach]109138405[/attach][attach]109138406[/attach]

作者: oscar13    時間: 2015-6-10 02:03 PM

現在每人都可以當狗仔啦
隨時隨地都嘛可以拍

作者: a5720104    時間: 2015-6-11 01:39 AM

現在每人手上都一支智慧型手機
他們想不被拍到真的很難
唉...枉費他們都打扮的這麼低調去泰國旅遊,竟然還是被認出來
不得不說喜歡他們的粉絲眼睛真的是很厲害

作者: Pei-ting    時間: 2015-6-11 03:21 AM

他們感情真的好好哦,ㄧ同出去玩
作者: caleb314    時間: 2015-6-11 12:09 PM

全民狗仔 不過他們真聰明 MERS越來越嚴重 他們出國玩 剛好避一避
作者: leo640727    時間: 2015-6-12 08:16 AM

好想跟他們一起去玩喔
但是語言不通

作者: smalldraw0320    時間: 2015-6-14 09:35 AM

歡迎光臨 伊莉討論區 (http://www333.eyny.com/) Powered by Discuz!